Növényvédőszerek az egészséges élelmiszerekért! | 2024.02.22

Miért érdemes az ADEXGO Kft. termékeit választani?

2022.10.11

Az ADEXGO Kft. elsősorban kiegészítő takarmányok és takarmány adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ezen termékek az intenzív termelésű gazdasági haszonállatok (tejelő tehén, sertés, baromfi) speciális problémáira kínálnak költséghatékony megoldást.

Dr. Tóth Tamás ügyvezető igazgatót kértük fel arra, hogy mutassa be a Kft. tevékenységét.

Balatonfüredi gyáregységünk lehetővé teszi, hogy saját fejlesztésű gyártástechnológiánk révén kedvező ár-érték arányú termékeket állítsunk elő. Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdoni hányaddal rendelkezik. Mivel vállalatunk alaptevékenysége a speciális igényeket kielégítő kiegészítő takarmányok fejlesztése, valamint alternatív takarmányozási protokollok kidolgozása, az utóbbi években kiemelt hangsúlyt fektettünk a takarmányok és az előállított állati termékek minőségi paramétereinek, köztük az érzékszervi jellemzők vizsgálatára, azok változásának objektív leírására. A korrelatív technikákkal foglalkozó tevékenységünket (szaktanácsadás, kutatás) 2018 elején kezdtük meg hazai takarmány- és élelmiszeripari vállalkozásokkal együttműködve. A cég saját vizsgálati protokolljai kidolgozására 2019 januárjában gyors vizsgálati technikákat felvonultató laboratóriumot állított fel Herceghalomban, és az ilyen irányú innovációs tevékenységét új, Correltech® üzletágába szervezte.Cégünk 2009 óta sikeresen vesz részt számos, konzorciumi formában (hazai és külföldi egyetemekkel, kutatóintézetekkel, KKV-kal és nagyvállalatokkal együttműködve) megvalósuló hazai és Európai Uniós projektben. K+F pályázataink az állattenyésztés, a takarmányozás és az állati eredetű funkcionális élelmiszerfejlesztés területéhez kapcsolódnak. Szakembereink többéves tapasztalata, felkészültsége és magas szintű szakmai tudása lehetővé teszi, hogy projektjeinket a megírástól egészen a fenntartási időszak végéig önállóan tudjuk menedzselni, koordinálni.

Új szolgáltatási csomagunk (Projeactive®) célja, hogy legjobb tudásunk szerint segítséget nyújtsunk a hozzánk forduló partnereinknek, ügyfeleinknek a pályázatok elkészítésében, a nyertes projektek menedzselésében, koordinálásában, valamint sikeres végrehajtásában. Mindezen területekhez kapcsolódóan referenciákkal rendelkezünk.

Ezeket is olvasta már?

A novenyvedoszer.hu oldalon az év minden napján jelennek meg friss cikkek. Ne maradjon le egyről sem!
MÉG TÖBB CIKK INNEN

Szakmai partnereink

Korábbi cikkeink minden rovatból

Íratkozzon fel a növényvédelmi hírlevelünkre!

Minden hétfőn elküldjük a legfontosabb híreket levélben.  


Megismertem és elfogadom: Adatkezelés
| +36 (84) 510-009 | info@novenyvedoszer.hu | © novenyvedoszer.hu | Minden jog fenntartva.