Növényvédőszerek az egészséges élelmiszerekért! | 2023.03.23
| +36 (84) 510-009 | info@novenyvedoszer.hu

Országos hírű fürdővé vált a tiszakécskei

2023.02.22

25 évesen lett fürdőigazgató és azóta is ezt tekinti álmai szakmájának a tiszakécskei Barack Thermal Resort tulajdonosa és igazgatója, aki a vendégek kiszolgálását az egyik legszebb hivatásnak tartja. Szabó Évával beszélgettünk.

A szakmában a neved a tiszakécskei fürdővel kapcsolódik össze, melyet gyermekedként nevelgetsz lassan 25 éve. Miért pont a turizmust választottad hivatásodnak?

Pontosítok, 28 éve dolgozom ebben a komplexumban, sőt valójában itt is nőttem fel. Édesapám 1984-től volt a fürdő üzemeltetője, édesanyám pedig a vendéglátós részleget vitte, így a testvéremmel rengeteg időt töltöttünk itt gyerekként, később pedig a napi teendőkbe is besegítettünk. Így, amikor 1999-ben felmerült a fürdő megvásárlásának lehetősége, őszintén tudtam édesapám kérdésére azt válaszolni, hogy szívesen választom a HR-szakma helyett a fürdővezetést hivatásomnak, így vágtunk bele. Nem sokkal ezután édesapámat sajnos elveszítettük, és a történtek még jobban merősítettek minket elhatározásunkban, így a HR-szakot már levelezőn fejeztem be, édesanyámmal és az öcsémmel családi összefogásban folytattuk a fürdő és a kemping üzemeltetését.



A Tisza-parti Thermálfürdő az évek során helyi jelentőségű létesítményből nagy vonzerővel bíró gyógy- és élményfürdővé növekedett, majd többféle szálláslehetőséget kínáló, négy évszakos resorttá vált. Melyek voltak a legfőbb állomásai ennek az útnak?

A létesítmény megvásárlásakor az összes medencénk felújításra szorult és a törvényi kötelezettségnek megfelelően 2002-ig a nem gyógyvizes medencénket vízforgató berendezéssel kellett ellátnunk. Mindez nagy kihívást jelentett és újabb hitel felvételét tette szükségessé. A befektetés kockázatos volt, de nem hiábavaló: az addigi, évi 40 ezres látogatószámot a felújítást követően megdupláztuk, ami megnyitotta az utat az újabb lehetőségek előtt. A vendégeink körében felmerült minőségi szálláshelyre való igényt a kemping területén pályázati forrásból felépített 13 apartmannal szolgáltuk ki 2007-ben. Ezt követően, 2011-ben szintén pályázati forrásból láttunk neki a központi medenceépület felújításának, a téli uszodarész színvonalának növelését ugyanis mindenképp szükségesnek éreztük a továbblépéshez.
Az álmunk egy szálloda létrehozása volt. A megvalósíthatósági tanulmány birtokában vágtunk bele az 50 szobás, négycsillagos szálloda fejlesztésébe. A mindössze 9 hónap alatt felépült Barack Thermal Hotel & Spa 2014 július elsején nyitotta meg a kapuit, sikere hatalmas kitörési lehetőséget jelentett.A látogatóink száma folyamatosan növekedett, a Covid előtt elérte az évi 250 ezer főt.
Legújabb apartmanjainkat a csendesebb pihenésre vágyóknak, 2017-ben építettük fel a fürdőtől 200 méterre, gyönyörű, fás környezetben, saját medencével. Ezzel a lépéssel teljessé vált a jelenlegi, 450-500 fős szálláskapacitásunk. 2020-ban a fürdő fejlesztéséhez tértünk vissza: a fürdőzőinket 27 évig kiszolgáló csúszdától elbúcsúzva július közepén a kor igényeinek maximálisan megfelelő új csúszdaparkot avattunk.

Ezzel egy időre akkor „készen is vagytok", vagy van még lehetősége a további fejlődésnek?

Mindig vannak újabb terveink a fürdőfejlesztés területén, és a szálláshely-fejlesztésben is folyamatos lehetőségeket látok, de az idei évben a szolgáltatások minőségének javítására és dolgozóink képzésére fókuszálunk.

Miért lett a szálloda, majd a komplexum neve a barack?

A környék híres baracktermő vidék, a kemping területén és a fürdő előtt ma is állnak barackfák. A kempingben sétálva láttam meg a vendéget, aki a barackfa mellett kis nyeles lábosban lekvárt főzött be. Beszélgetni kezdtünk, és kiderült, hogy a barack Tiszakécskét jelenti számára és mindennap befőz két üveg baracklekvárt. Ez ihletett meg, de jó érzéssel tölt el az is, hogy a gyümölcs a múltunkra és a lehetőségeinkre is utal.

A komplexum bővülésével párhuzamosan növekvő és egyre inkább szerteágazó feladatokkal vezetőként hogyan tudtál lépést tartani?

Ugyan mindenki az én nevemet ismeri, de fontosnak tartom kiemelni, hogy a Barack vezetése csapatmunka. Utánam néhány évvel a testvérem is a fürdő állományába került, a műszaki feladatokat teljes mértékben ő látja el, én pedig a komplexum igazgatásával, a pénzügyi és a személyi ügyekkel foglalkozom. Emellett minden területnek megvan a maga vezetője és a saját csapata. Állandó jelleggel 100-120 fő dolgozik nálunk, de nyaranta 150 főre duzzad a létszám. Édesanyámat is muszáj megemlítenem, aki a gyerekekkel kapcsolatos logisztika nagy részét leveszi a vállamról, és rengeteget segít abban, hogy háromgyerekes anyaként és vezetőként is helyt tudjak állni. Visszatérve a kérdésre: a feladat összetettségét, sokféleségét nagyon élvezem. Figyelem a szakmát, sokat járok szakmai rendezvényekre és rendszeresen szervezek csapatomnak tanulmányutakat belföldön és külföldön. Újítónak tartom magam, vezetőként pedig együttműködőnek és megértőnek, előbbire a fejlődéshez, az utóbbi két tulajdonságra pedig a csapat egyben tartásához van szükség. Jövőbe tekintően gondolkodom, bármilyen kampányt indítunk, mi mindig több évre tervezünk, ami rendre meghozza a gyümölcsét. Amikor 25 évesen a Dél-alföldi Termál Klaszter alakuló ülésén felálltam és tulajdonos-vezetőként bemutatkoztam, nem vettek komolyan. Büszke vagyok rá, hogy most már igen. Fontos célomnak tartom, hogy minden fiatal kollégámat, akiben látom az elszántságot, támogassam, segítsem és megtanítsam a szakmára.

Csapatmunkában dolgoztok, mégis te vagy a Barack Thermal Resort működésének motorja, a te személyiséged tükröződik a létesítményen: bájos, közvetlen és mégis profi. Mennyi ebben a szándékosság?

Részben tudatos, részben pedig a személyiségemből fakad, hogy a családiasság és az otthonosság az egész komplexumban érvényesül és az egyik legfőbb értékünkké vált, a belsőépítészeti megoldásokban éppúgy visszaköszön, mint a vendégekkel való bánásmódban. Az alkalmazottjaink azt látják, hogy személyesen törődök mindennel, mindenkivel váltok pár szót és sokat beszélgetek a vendégekkel, így ők is ezt a szemléletet viszik tovább. A beruházások során kipróbált, jól működő csapattal dolgozom együtt, a tervezők ismerik az ízlésemet, a színvilágomat, a dinamikámat, ami ezáltal a külsőségekben is meg tud jelenni.A fejlesztések során az anyaként szerzett tapasztalataimat is kamatoztatom. Szeretem nyugodtan meginni a kávémat, de közben azért szemmel tartani a gyerekeimet. A játszóteret és a gyerekmedencét ezért úgy alakítottuk ki, hogy a vendéglátó egységek teraszáról jól belátható legyen. Nálunk nincsenek távolságok, minden átlátható, ennek szintén megvan a szerepe a nyugodt pihenésben. Van tudatosság abban is, hogy a vendéglátó egységeket a kezdetektől saját magunk üzemeltetjük, ez a személyzet forgatása, valamint a kínálat szempontjából is nagy előny. A tipikus strandételek mellett önkiszolgáló éttermünkben napi menüt kínálunk, egyszerű, ízletes és friss magyar ételeket, de van pizzériánk is. Büszke vagyok rá, hogy nálunk fürdőruhában is porcelán tányérból étkeznek a vendégeink.


Szerzők:
Növényvédőszer.hu / Turizmus.com

Ezeket is olvasta már?

Komoly kihívást jelent zöldborsót termeszteni

2023.03.22

Tavaly kifejezetten rossz évet zártak a hazai zöldborsó termesztők. Magyarország Európa harmadik legnagyobb borsótermelője, átlagosan 13 százalékkal és ennek a harmad...

Ezért éri meg idehaza pulykát tenyészteni

2023.03.21

Kevesen gondolnák, de sokkal kiszámíthatóbb ma idehaza pulykát tenyészteni, mint tojást termelni. Mindez annak ellenére igaz, hogy Magyarországon továbbra is a sertés- ...

Jó meggytermés: ezt kell most megtenni érte

2023.03.20

Zsigó György növényorvos tanácsai. Virágzik a kajszi is! Sürgősen írnom kell a virágfertőző moníliáról, ami a meggynél de a kajsziban is komoly károkat okozhat. Mo...

Ingatlanárak: másodikok vagyunk az unióban

2023.03.19

2022 harmadik negyedévében 21 százalékkal emelkedtek az ingatlanárak Magyarországon. Budapesten egy téglalakás átlagos négyzetméterára már eléri az egymillió forinto...

Várnak Vas vármegye csodálatos erdői

2023.03.19

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. az elmúlt öt évben csaknem 14 millió csemetét és több mint 135 ezer kilogramm makkot és fenyőmagot ültetett el erdeinek felújítása és a...

Várja látogatóit a Kinizsi vár Nagyvázsonyban

2023.03.18

Újra nyit Nagyvázsonyban a megújult Kinizsi-vár, amely idén március 17-étől várja interaktív kiállítóterekkel, multimédiás eszközökkel és élethű makettekkel a b...




Szakmai partnereink




Korábbi cikkeink

2023.03.18 Szigorít az EU: már nem elég „zöldnek látszani”
2023.03.17 Tokaj a világ leghíresebb borvidékei között
2023.03.16 Állami elismerést kapott Sándorfy András
2023.03.15 Házi immunerősítés: ezekkel lesz hatékony
2023.03.14 Nem makói hagymát is árulnak makóiként
2023.03.13 Hazai vetőburgonyával nyereséges a termelés
2023.03.12 Tartós csapadékra lenne szüksége a vetéseknek
2023.03.11 Újra nagy az érdeklődés a balatoni ingatlanokra
2023.03.09 Elindult az élelmiszerek árának csökkenése
2023.03.08 Energetikai támogatás kisebb szálláshelyekre
2023.03.07 Sikeres női vezető az agráriumban
2023.03.07 Itt a felismerés: ilyen talajon gazdálkodunk
2023.03.06 Indul a szaktárca új támogatási honlapja
2023.03.05 Precíziós gazdálkodás: lesz-e új pályázat?
2023.03.03 Magyar pulykahús és sajt a dubaji kiállításon
2023.03.02 Már ilyen is van! Elindult az első hazai Tyúk Tv
2023.03.01 Valóban jobb a külföldi méz a hazainál?
2023.02.28 Komoly bírság jár az agancsgyűjtésért
2023.02.27 Erre is jogosít az aranykalászos oklevél
2023.02.26 Májusban nyugodhat meg a zöldség-gyümölcs piac
2023.02.25 Meddig marad a termelők nyakán a méz?
2023.02.23 A fejlesztés jelent biztos garanciát a bevételre
2023.02.22 Országos hírű fürdővé vált a tiszakécskei
2023.02.21 Lesz-e zöldség és gyümölcs árrobbanás?
2023.02.20 Ha sárvári wellness, akkor kerékpározás
2023.02.20 2022-ben Papp István lett Az Év Agrárembere
2023.02.19 Repceolaj helyett pálmazsír a megoldás?
2023.02.18 Így veszít a talaj a termőképességéből
2023.02.17 Zöldséggel és vetőmaggal erősít idén a Talentis Agro
2023.02.16 SZIGORÚ VIZSGÁLAT ALATT AZ UKRÁN GABONA
2023.02.15 Ukrán gabona: a V4-ek Brüsszelhez fordulnak
2023.02.14 Állami ösztöndíj: így szerezhető diploma
2023.02.14 Immunrendszer: csodát tesz vele az Omega-3
2023.02.13 Lebomló csomagolás: így előzhető meg a pazarlás
2023.02.12 Ránk törte az ajtót az ukrán kukorica
2023.02.10 Lassult az élelmiszerek drágulása januárban
2023.02.09 Komoly piaci zavarokat okoz az ukrán gabona
2023.02.08 Idén igazi kincsnek számít a belvíz
2023.02.07 Mit tegyünk a tejelő tehenek takarmányába?
2023.02.07 Így javítható a tehéntej zsírsav összetétele
2023.02.06 Külföldön is sikeres a magyar szürkeállomány
2023.02.05 Balatoni gasztro: nincs leállás télen sem
2023.02.04 Hótakaró és tartós hideg mentheti meg a vetéseket
2023.02.02 Sárvári turizmus: újabb elismerés a jó kampányért
2023.02.01 Hamarosan hungarikum lehet a hajdúsági liszt
2023.01.31 Agrár- és élelmiszeripar: kezdődhet a stabilizáció
2023.01.30 Jöhet a kamatcsökkenés és a pályázati szezon
2023.01.29 Kukorica nagyhatalmi pozícióink megmaradnak
2023.01.27 Újabb fejlesztéseket jelentett be az AXIÁL
2023.01.26 Németh Lajos elárulja: mi kell a jó terméshez?
2023.01.25 Meleg és fagy: veszélyben lehet a méztermés
2023.01.24 Ez a jövő: palackos helyett dobozos bor?
2023.01.24 Benzin, vagy áram: megéri elektromos autót venni?
2023.01.23 A Marton Genetics várja az AGROmashExpo-n
2023.01.23 Három új helyszínen nyílik pénzügyi tudásközpont
2023.01.22 Kritikus szinten a cukorrépa termőterülete
2023.01.20 Süngombás sajttal az egészségért
2023.01.20 Kezdődik a Velencei-tó vízpótlása
2023.01.19 Kártevők ellen tartós fagy a megoldás
2023.01.18 Agrárdiplomata képzést indít a MATE
2023.01.17 Így lehet nyereséges a pulykatenyésztés
2023.01.16 Már nem vagyunk önellátóak burgonyából
2023.01.15 Élelmiszerárak: a vártnál kisebb volt a drágulás
2023.01.13 Kukoricában nem változnak a pozícióink
2023.01.12 Energiatakarékosság: gáz helyett szalmakazán
2023.01.11 AGROmashEXPO: digitalizáció mindenütt
2023.01.10 A válság ellenére jól fogynak a pálinkafőzők
2023.01.09 Idén folytatódnak a beruházási hitelezések
2023.01.08 Új versenytársakat kaphat a kukorica
2023.01.07 Tavasszal fordulatot vehet a gépgyártó szektor
2023.01.06 A marketing lendíthet a pálinkaszektoron
2023.01.05 Ettől lehet nyereséges a precíziós gazdálkodás
2023.01.04 Újabb lendületet kapott a hazai sertéstartás
2023.01.03 Kezdődik a báli szezon: ünnepelnek a gazdák
2023.01.02 Valódi rezsicsökkentés: gáz helyett termálhő
2023.01.01 Nem állt meg a sertéshús árának emelkedése
2022.12.29 A pezsgő felé nyitnak a boglári borászok
2022.12.28 Jobb pozíciókkal indulnak a gazdák 2023-ban
2022.12.27 Új támogatási időszak kezdődik az agráriumban
2022.12.27 Pezseg a pezsgőpiac idehaza
2022.12.26 Már a mindennapok italának számít a pezsgő
2022.12.23 Kiderült, kik Az Év Agrárembere díjazottjai
2022.12.21 Megbánta, aki felhagyott a tormatermesztéssel
2022.12.20 Nem látott mértékben nőtt a termőföldek ára
2022.12.19 Tojásból egyelőre nem várható hiány
2022.12.18 Konganak az ürességtől a vetőmagraktárak
2022.12.16 A jövő meghatározó növénye lesz a köles
2022.12.15 Hihetetlen, mi mindenre képes az Omega3 zsírsav
2022.12.15 Lesz-e jövőre komoly kihívója a kukoricának?
2022.12.14 A napraforgó jövőre kiszoríthatja a pálmaolajt
2022.12.13 Agrárdiplomáciai menedzser képzés indul a MATE-n
2022.12.13 A Bankholding piacvezető az agrárium finanszírozásában
2022.12.13 Biztonsággal fogyaszthatók a hazai burgonyák
2022.12.12 Több millió éves vulkánokat rejt a Dél-Alföld
2022.12.11 Nehéz eldönteni: kevés, vagy sok pálinkát iszunk?
2022.12.09 Állami elismerés előtt a szárazságtűrő szőlők
2022.12.08 Minőségi takarmány kell a jó gazdálkodáshoz
2022.12.07 Hiánycikk lesz-e jövőre a borsó és a kukorica?
2022.12.06 Kevesebben tartanak jövőre tenyészállatot
2022.12.05 Elindult a téli élelmiszer ellenőrzés
2022.12.04 Agrárdigitalizáció: fő szempont a hatékonyság
2022.12.02 A hazai piac is keresi a minőségi pulykahúst
2022.11.29 Magas az aflatoxin kockázat a tejben
2022.11.29 Kevesebb baromfis is képes ugyanannyit termelni
2022.11.27 Cseresznye, ágyasmeggy: elismerés a pálinkának
2022.11.26 Itt a megoldás a biztos szőlőszürethez
2022.11.24 Tihanyi étterem a Michelin Guide katalógusban
2022.11.23 Válasszuk a hazai halat karácsonyra
2022.11.22 Megújult a Dereszla bor és pezsgőválasztéka
2022.11.21 Bemutatták a szakmának az Év Traktorát
2022.11.20 Pulykatenyésztéssel bővít az agrárholding
2022.11.18 A termőföldet védi az új Közös Agrár Politika
2022.11.17 Belföldi turizmus: év végén telt ház várható
2022.11.16 Hamarosan kezdődik a halértékesítési szezon
2022.11.15 Mikulásból még mindig a tejcsokis a legnépszerűbb
2022.11.14 Válságban is szükség van a minőségi élelmiszerekre
2022.11.13 Drágább lett a haltelepítés a Balatonba
2022.11.12 5+1 ok, amiért jó közösségi gazdaságból vásárolni
2022.11.11 Uniós átlagban kevesebb élelmiszert dobunk ki
2022.11.10 Az öntözésfejlesztés az aszály egyik ellenszere
2022.11.09 A Kosár Közösségek felé fordulnak a vásárlók
2022.11.08 Szupermenta teszt: ismét bizonyítottak az aszúk
2022.11.08 Filmsorozat: Tervezz, Dönts, Kutass a MATE-n!
2022.11.08 Újabb állami földek kerülhetnek gazdákhoz
2022.11.07 Csongrád-Csanád megyét elérte a madárinfluenza
2022.11.05 Ezért van madárinfluenza Bács-Kiskunban
2022.11.04 Újra megjelent a madárinfluenza
2022.11.04 Szőlőtelepítések: már lehet pályázni
2022.11.03 Távol tartja-e a vadat a riasztóprizma?
2022.11.02 Gépbeszerzés: milliók spórolhatók meg így
2022.11.01 Jó minőségű dió érkezik az ünnepi bejglihez
2022.11.01 Még egy év tartaléka van a gazdálkodóknak
2022.10.29 Fellélegezhetünk: nem drágul nagyon a hazai dió
2022.10.28 Érdemes hazai krizantémot vásárolni
2022.10.28 Ízműves élménykonyha: itt kezdődik az egészség
2022.10.26 A minőségi termelés a tartós válság ellenszere
2022.10.25 A végéhez közeledik az őszi növények vetése
2022.10.24 Vidéken több tejterméket fogyasztanak a magyarok
2022.10.23 Az Év Agrárembere: megkezdődött a jelölés
2022.10.20 Meghosszabbították az öntözési felhívásokat
2022.10.20 Jövőre jobb lehet a repce terméseredménye
2022.10.18 Kiderült, hogy mi az agrár gépgyártás új innovációja
2022.10.17 Súlyos kérdés: te tudod, mennyit pazarolsz?
2022.10.17 Az ukrán kukorica menti meg az idei gyenge termést
2022.10.16 Növelték a termelést az erdőgazdaságok
2022.10.14 Sorra kapja az elismeréseket ez a sajt
2022.10.13 Nébih: ne a Facebookról rendeljen tűzifát
2022.10.13 A Villám Relax segít a feszültség elengedésében
2022.10.12 Bankholding: átmeneti recesszió sem kizárt
2022.10.11 Kedvez az aszúsodásnak az októberi időjárás
2022.10.11 Aszálybiztos megoldás a terméshozam növelésére
2022.10.09 Már birsalmafát is lehet örökbe fogadni
2022.10.07 Felértékelődött a vasúti szállítás a gabonapiacon
2022.10.06 Az aszály ellen az új csodaszer a batáta
2022.10.02 Kiderült, hogy melyik a jövő év agrárgépe?
2022.10.01 Folytatódik a földértékesítési program
2022.10.01 Hamarosan kezdődik a támogatások kifizetése
2022.10.01 Itt a bizonyíték: felesleges volt a halálos fenyegetés
2022.10.01 A baromfitartás állja a válságot
2022.09.28 Nem enged a minőségből a magyar agrárholding
2022.09.28 Hatalmas az érdeklődés a tűzifa iránt
2022.09.28 A cirok a jövő fontos takarmánynövénye
2022.09.25 Jó fizetéssel kecsegteti a fiatalokat az agrárium
2022.09.24 Kiváló jövedelemforrás a sütőtök termesztése
2022.09.22 A törpeharcsa megkeseríti a horgászok életét
2022.09.21 Embrió átültetés stressz mentes környezetben
2022.09.20 Ismét kiszámíthatóbb a tejtermelés
2022.09.19 A vártnál is jobb a napraforgó minősége
2022.09.19 További évekbe telik a valódi kilábalás
2022.09.19 Őszi napéjegyenlőség: ünnepel a bioszakma
2022.09.18 Indul a tulipánhagyma vásárlás szezonja
2022.09.18 Elindul a hatósági áras tűzifa program
2022.09.17 A chiphiány ellenére sincs leállás az agráriumban
2022.09.15 Egyre többen hagyják abba a burgonyatermesztést
2022.09.14 Mesterségesen alacsony a méz felvásárlási ára
2022.09.11 Most érdemes beszerezni a tulipánhagymát
2022.09.09 Versenyelőnyben a termálvizes paprikások
2022.09.09 Túlélés és kivárás menti meg az új agrárévet
2022.09.07 Itt az őszi búza és repcekísérlet eredményei
2022.09.07 A kiszámíthatóság hiányzik az agráriumból
2022.09.06 Nagy az igény világszerte az agrár szakemberekre
2022.09.05 Magyarország legszebb birtokai 2022-ben
2022.09.05 Megszűnik a papíralapú vendégkönyv
2022.09.05 Folytatódott a fejlesztési hullám az agráriumban
2022.09.05 Zöld finanszírozás a Takarék Jelzálogbanknál
2022.09.03 Aszály ellen a tritikálé és a cirok lehet a megoldás
2022.09.03 Indul az iskolatej és az iskolagyümölcs program
2022.09.01 Higiéniai hiányosságok egy balatoni vendéglőben
2022.09.01 A drágulást is állja a csirke és pulykahús
2022.08.31 Csak öntözéssel lehet jövőre termésünk
2022.08.30 Jótékonysági futás a bajai mentősökért
2022.08.30 Még mindig sok az élelmiszer pazarlás
2022.08.29 Fától az erdőig: új támogatási lehetőségek
2022.08.28 Magyarország méz- és méhszerető agrárország
2022.08.25 Tovább folytatódik a vízhiány elleni védekezés
2022.08.25 Átfogó szőlőszüreti ellenőrzés indult
2022.08.22 Változik a munkaerő megtartási kötelezettség
2022.08.22 Biztató jövőkép nyílt az új állatorvosok előtt
2022.08.21 Megóvjuk hazánk zöld tőkéjét
2022.08.21 Száz éves tanyát újítottak fel eredeti állapotban
2022.08.19 Ősszel újra támadhat a madárinfluenza vírus
2022.08.19 A kormány folytatja a kis benzinkutak támogatását
2022.08.19 ZAJLANAK A PÁLYÁZATOK KIFIZETÉSEI
2022.08.19 Válasszuk szeptemberben is a dinnyét
2022.08.19 Újabb segítség az állattenyésztőknek
2022.08.17 Hamarosan kiderül: kié a legszebb birtok?
2022.08.17 Talentis Agro: cégenként 1000 kg búza felajánlás
2022.08.16 Megerősítették az erdők fokozott védelmét
2022.08.15 Indokolt a tavalyinál magasabb szőlőár
2022.08.12 Kecskemét, a minőségi paradicsomlé hazája
2022.08.12 Magyarok Kenyere: Kárpát-medence szerte segít
2022.08.11 Határtalan gasztronómia a Skanzenben
2022.08.11 MNB: ellenőrzik az aszálykár-kifizetéseket
2022.08.10 Őszi munkák: új szabályok mentén tervezzünk
2022.08.10 Védekezés vérszívók és rovarok ellen
2022.08.09 1901 óta a legszárazabb 7 hónapon vagyunk túl
2022.08.09 Nyílzápor zúgott a Kassai-völgyben
2022.08.09 Rendkívüli intézkedések az aszálykárosultaknak
2022.08.08 Újabb részletek a Széchenyi Kártya MAX-ról
2022.08.08 A tűzifacsalók továbbra is ügyeskednek
2022.08.06 Továbbra is zavartalan a tűzifa kitermelése
2022.08.06 Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem
2022.08.06 Döntés a takarmány szállításának módjáról
2022.08.05 Kiváló immunerősítő, de hamisítják is
2022.08.05 Öntözés: segít az Agrár Széchenyi Hitel Max
2022.08.05 Jövőre fokozódhat a globális élelmiszerválság
2022.08.04 Bábolnai Gazdanapok idén is a gazdák szolgálatában
2022.08.04 Az öntözéses gazdálkodásé a jövő
2022.08.03 Mit vessünk kukorica és napraforgó helyett?
2022.08.03 A jégkármérséklő nem oka az aszálynak
2022.08.01 A mikrozöldség fogyasztása immunerősítő és öregedésgátló
2022.08.01 Hazai élelmiszeripar: 15 milliárd forintos uniós fejlesztési támogatás
2022.07.31 Megszületett az ellenszer a klímaváltozásra
2022.07.31 Öntözés nélkül nem érdemes burgonyát termeszteni
2022.07.28 A jövő termésbiztonsága a hazai vetőmagban található
2022.07.27 Tűzifa vásárlás: csak tiszta forrásból!
2022.07.27 Magyar biotermékek mutatkoztak be a nemzetközi piacon
2022.07.26 Új vámudvar nyílt a fényeslitkei East-West Gate terminálon
2022.07.25 Vadriasztó prizmákkal mérsékelhető a vadbalesetek száma
2022.07.23 Az élelmiszeripar a hazai agrárgazdaság kiemelt ágazata
2022.07.22 A háztáji reneszánsza a modern biokert
2022.07.21 Takarék AgrárTrend: lehetnek termelők, akiknek kedvezőbbé válik a helyzetük
2022.07.20 Szupermenta termékteszt: omega 3 zsírsavkapszulák a középpontban
2022.07.20 Már nem furulyázik a kukorica, hanem az életéért küzd
2022.06.24 Kiváló minősítést kaptak a tokaji gyöngyözőborok
2022.06.13 Veszprém-Balaton 2023: a zirci apátság söre lett a hivatalos ital
2022.06.13 Makai Szabolcs: Az élelmiszerárak még biztosan emelkednek
2022.06.13 Makai Szabolcs: nem spekulálunk a gabonával
2020.03.11 Az agrártermékek kivitele továbbra is nő

| +36 (84) 510-009 | info@novenyvedoszer.hu | © novenyvedoszer.hu | Minden jog fenntartva.