Tokaj-Hegyalja ék köve, ahol kiválóan működik a fúzió az ételekben és az italokban egyaránt. Így jellemezte a Bodrogkeresztúri Dereszla Bisztrót Borbély Zsolt Attila, a nemrégiben megjelent Kárpát-medencei Étteremkalauz című kiadvány szerzője. A Dereszlában meglátása szerint nem csak hazai és nemzetközi alapanyagokat hozzák összhangba, hanem a lehető legjobb minőséget nyújtják a vendégeknek.
A könyvbemutatókat mindig nagy érdeklődés kíséri. A fotó forrása: Magyar Nemzet
A miskolci Felvidék Házban a nagyközönség is megismerhette részletesebben azt akönyvet, amelyben 540 vendéglátóhelyről ír a szerző Adától Zomborig. A kiadvány felöleli a teljes magyar területeket a határainkon túl, így Felvidékre és Erdélybe is elkalauzolja az olvasóit. Mint az iskolában, ebben az esetben is az ötös volt a legjobb pontszám a bírálat végén.A változó környezeti és gazdasági körülmények az agráriumban egyre fontosabbá teszik az okszerű és hatékony növényvédelmi tevékenységet a gazdálkodók számára. A kérdéskör fontosságára tekintettel hírportálunk, a novenyvedoszer.hu (NSZ) megkérdezte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szakértőit a témáról. Az alábbiakban közreadjuk a kérdéseinkre adott válaszokat.... ➜
A kertészkedés egyre több embert ragad magával, így elmondhatjuk, hogy a reneszánszát élő ágazatról van szó. Ennek egy modern kori formájaként említhetjük a város... ➜
Idén nyolcadik alkalommal írta ki az Agrotrend Csoport a Magyarország Legszebb Birtoka díjazást, amelynek ötletgazdája Mátrai Zoltán arról számolt be, hogy ez alkalommal... ➜
A spenót kiemelkedő fehérje- és ásványianyag-tartalma miatt az egyik legmagasabb táplálkozási értékkel rendelkező zöldségféle. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK... ➜
Online konferenciasorozatot indít a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A három eseményből álló tájékoztatás célja, hogy hozzásegítse a feldolgozóüzemeket, a kertés... ➜
| +36 (84) 510-009 | info@novenyvedoszer.hu | © novenyvedoszer.hu | Minden jog fenntartva.