Az árérzékenység ellenére megnőtt a vásárlók igénye az egészséges élelmiszerek iránt. Kitüntető figyelmet kapnak például az Omega3 zsírsavakban gazdag termékek: ezek egyike a tojás. Vajon miért van az, hogy az ilyen tojások halszagúak? A különböző vizsgálatok ezt kutatják és erre megszületett a magyarázat is.... ➜
A nyersanyagok és erőforrások optimális felhasználása, illetve az előállított termékek minőségének javítása érdekében már a hétköznapi gyakorlat számára is el... ➜
A sertéstenyésztésben a nagyobb alomlétszám rendszerint kisebb születési súllyal párosul, ami kedvezőtlen hatással van a malacok életképességére és fejlődésére. ... ➜
Bemutatkozik az ADEXGO Kft. Cégünk elsősorban kiegészítő takarmányok és takarmány adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ezen termékek az inte... ➜
Az ADEXGO Kft. sorozata 2. Az omega-3 zsírsavak gazdasági haszonállatokkal takarmány alapanyagként (pl. len- és halolaj) etetve képesek megjelenni az egyes állati termékekben, mint pl.: a tej, a hús és a tojás. Ezáltal nemcsak az állatok utódaira tudunk pozitív hatást gyakorolni (pl. csökkent malacelhullás), de képesek lehetünk magasabb biológiai értékű élelmiszer alapanyagot is előállítani.... ➜
Az ADEXGO Kft. sorozata 1. Liszt, pehely, olaj. A lenmagból ennél is több minden állítható elő, például a gyógyszeripar, a növénytermesztés és az állattenyésztés i... ➜
Idén a tömegtakarmányok minősége általában gyengének mondható, vagyis energiában szegények. Azok a termelők nevezhetők mégis szerencsésnek, akik az előző évben ne... ➜
| +36 (84) 510-009 | info@novenyvedoszer.hu | © novenyvedoszer.hu | Minden jog fenntartva.